Beszélgető estek

Dátum, időpont: 
2020. június 05. - 18:00 - 20:00
Település: 
Helyszín: 
Aura Krono Stúdió, 1148 Budapest, Jernei út 31.-33.

Beszélgetések Istennel – Töprengések a hitről

Régi vágyam kap most teret azzal, hogy a Bibliámból hozhatok részleteket erre az alkalomra. Emlékszem amikor először olvastam a trilógiát, együtt potyogtak a könnyeim a szívemen ülő nehéz kövekkel és a megkönnyebbülés érzése vitt tovább a sorokon. Az érzés teljesen átjárt, hogy tudtam! Mindig is tudtam, hogy Isten nem büntet! Isten nem ítél! Isten szeret. Úgy, ahogyan azt addig el sem tudtam képzelni. Talán olyan triviálisnak tűnnek a fenti sorok, ám a rohanó hétköznapokban nagyon könnyű elveszíteni a fókuszt, hogy minden érted, értünk történik, ami körülvesz. Erre szeretnélek emlékeztetni ezzel az estével. Ez a könyv ugyan egy külső Istenhez kapcsolódva mutatja be mindazt, amit belül élünk, mégis felismerjük rajta keresztül, hogy a kettő egy.

A könyv írója – Neale Donald Walsch – egyszer csak csatornaként kezd beszélgetni Istennel és felteheti neki szívhez szóló, időnként meglehetősen naiv, ártatlan, gyermeki, mégis teljesen triviális kérdéseit, amit szinte meg sem merünk kérdezni. Olyan válaszokat kap – általa pedig mi is – ami alapjaiban határozta meg a hitemet és kitörölhetetlenül belém égett.

Nagy szeretettel hívlak most Titeket egy beszélgető estre, ahol ebből a végtelen szeretetből csipegetve érintünk témákat és kapunk megnyugtató válaszokat.

Ezeket a sorokat írva valami mély, meleg nyugalom, ölelő burok jelenik meg bennem, melybe bele lehet simulni, hogy feltöltekezve induljunk a világba, a szívünkben hordva a hit tudását.

Szeretettel látlak:

Opra Edina - Szellőlány

életvezetési tanácsadó

info: Facebook/Szellőlány

 

Helyszín: Aura Krono Stúdió, Budapest, Jerney u. 31-33.

Belépő: 1500 Ft Egy Hullámhosszon tagoknak, mindenki másnak 2000 Ft. A tagsághoz hírlevélre való feliratkozás szükséges: http://www.egyhullamhosszon.hu/

Időpont: 2020. május 5. péntek 18:00 - 20:00

 

Bejelentkezés:

Sebestyén Zoltán

info@egyhullamhosszon.hu