Csoportos blokkoldás Szolnokon

Dátum, időpont: 
2018. január 18. - 18:30 - 20:30
Település: 
Helyszín: 
Szolnok, Gárdonyi Géza út 2.

A korlátozott létszám miatt előzetes bejelentkezés szükséges.

Az ember számos tapasztalatot gyűjt be születésétől fogva haláláig, melyek személyiségének kialakulását eredményezik. A személyiség számos hitrendszert, beidegződést, mintát, traumát, ragaszkodást tartalmaz, melyek meghatározzák gondolati, érzelmi, energetikai működését, és így az egész életét is.

A félelmekkel, beidegződésekkel, korlátokkal teli életfelfogás és önazonosítás elválaszt attól, aki valójában vagy, aki számos lehetőséggel rendelkezik. De csupán látszólag.

Ami itt történik:

A folyamat egyik része egy elengedő légzés, melyet mindenki önállóan végez segítő útmutatás mellett, ez orron be és szájon ki történik. A légzés elsősorban az elengedést támogatja, a résztvevő elengedettségét a folyamatban és azokat az elengedéseket, melyek a folyamat során történnek.

A kezelés másik része, ami lehetővé teszi magát az elengedési és tisztulási folyamatot a testen keresztüli érintés vagy nyomás, mely az elakadt részeket készteti kiáramlásra. A folyamatot saját magadban éled meg egy támogató, biztonságos energetikai térben. Zene kíséri végig a tisztulást, megkönnyítve a beleengedést.

Bár a kezelés csoportosan történik, a folyamat mindenki számára egyéni.

A kezeléshez semmi más nem szükséges, csak a nyitottság és az együttműködés. Nem kell jártasnak lenni semmiben sem, a folyamat mindenki számára hatékony és biztonságos.

Kizáró tényezők: várandósság, szívelégtelenség, szívritmuszavar, epilepsziás rohamra hajlamosság, alkoholos vagy drogos befolyásoltság, pszichés betegségek, saját szándék nélküli döntés ( valaki csak rábeszélt, de te igazán nem akarsz jönni ).

A részvételhez jelentkezés szükséges!

Időpont: 2018. január 18. 18:30 - 20:30
Helyszín: Szolnok, Gárdonyi Géza út 2.
Részvétel: 6000 Ft / fő

Napközben egyéni foglalkozásra van lehetőség, erről bővebben itt olvashatsz: http://www.vajaykitti.hu/szolgaltatasok/egyeni-foglalkozas


Bejelentkezés és további információ:
vajaykitti@gmail.com vagy 06 20 434 14 74

Vajay Kitti
www.vajaykitti.hu