Egyedüllétből kapcsolatba nőknek

Dátum, időpont: 
2019. május 26. - 09:00 - 18:00
Település: 
Helyszín: 
Veresegyház, Mosonyi Mihály út 27.
Egyedüllétből kapcsolatba

A legtöbb egyedülálló Nő azzal a kérdéssel fordul hozzám: Hol ismerkedjek? Hogyan ismerkedjek? A probléma egyáltalán nem itt van, nem a „hol” és a "hogyan" a kérdés.

Egy visszajelzés a legutóbbi programomon részt vevőtől:

„A rengeteg tanulság és felismerés mellett, ez a program nagy pofont is adott nekem, ami ahhoz kellett, hogy végre felismerjem, nem a világ a hibás a sikertelenségeimért, hanem én! Sok mindent azért már tudtam magamról, de más, amikor valaki a szemembe is mondja ezeket. Köszönöm! Hajlamos vagyok, illetve azon vagyok, hogy ez már múlt idő legyen, hogy a világot, a környezetemet okoljam mindenért, ami nem úgy alakul, ahogy én szeretném. Azt mondogattam, hogy nekem nincs szerencsém. Nagy elvárásaim voltak, anélkül, hogy én bármit tettem volna. Könnyebb volt mást okolni, mint magamat. Könnyebb volt mástól várni a megoldást, mint tenni érte. Úgy veszem észre, hogy az emberek többsége szeret szenvedni, szereti sajnáltatni magát... és én élen jártam ebben! Nehéz, de ha én nem változtatok, semmi sem fog változni az életemben. Köszönöm, hogy ott lehettem!”

Eszti

Ez a program azért jött létre, hogy segítsen abban, hogy be tudd engedni az életedbe azt a kapcsolatot, amire vágysz. És ez sohasem azon múlik, hogy nincs hol vagy hogyan ismerkedni. Abban a pillanatban, hogy befogadóvá válsz, bárhol és bármikor megismerkedhetsz a társaddal. 

A program kiscsoportos, így a regisztráció sorrendjében töltöm fel a helyeket.

Részvétel:

Egy hullámhosszon tagoknak 12 000 Ft/fő, mindenki másnak 15 000 Ft/fő. Ebben van egy ebéd, és egy uzsonna, mert nálam a vendéglátás egészen kiváló mások tapasztalata szerint!

Regisztráció a részvételi díj kifizetésével!

Lemondási feltételek:

A program indulásának időpontjához viszonyítva a részvétel lemondása esetén:

30 nap és az részvételi díj befizetése között: Az részvételi díj értékének 50%-a kerül visszafizetésre

15-29 nap között: Az részvételi díj értékének 20%-a kerül visszafizetésre

0-14 nap között: Az részvételi díj értékének 0%-a kerül visszafizetésre

Időpont: 2018. május 25. vasárnap

Helyszín: Veresegyház, Mosonyi Mihály utca 27.

Bejelentkezés:

Sebestyén Zoltán

info@egyhullamhosszon.hu