Együttlét - Hosszúpályi

Dátum, időpont: 
2023. június 29. - 08:00 - 2023. július 02. - 16:00
Település: 

Alföldön kéktúráztunk, amikor rátaláltunk egyrészt a környékre, másrészt a szállásra.

Környék: Azt hiszik az emberek, hogy túrázni csak a hegyekben érdemes. Minél teljesítmény központúbb gondolkodású valaki, annál lehetetlenebb távokat és/vagy szintkülönbségeket akar, de egy átlagember is gyanúsan méreget, ha az alföldi túrákról mesélek. Pedig az Alföld gyönyörű, varázslatos, és egészen magával ragad, ha nyitott szemmel és szívvel jár ott az ember.

Létavértes északi környékén olyan tájra bukkantunk, ami szerintem párját ritkítja. Januárban jártunk ott, és akkor elhatároztam, ide visszatérek, mert kora nyáron, amikor még buján zöld minden, egészen elképesztő lehet a „golfpálya”, ahogy elneveztük a környéket. Lankás, és olyan a fű, mint egy golfpályán, és mindez sok kilométeren át.

Ebben a négy napban két napot tervezek a környéken kirándulni, nyilván nem egész nap, délelőtt, mikor még nincs hőség, hogy délután már lehessen napozni, pancsolni, hiszen a szálláson van medence.

Szállás: Nagy meglepetés volt nekem is, aki aztán voltam vagy 150 szálláson az elmúlt néhány évben a Hosszúpályi Lilaakác vendégház. Igényes, szép, tiszta, medencével, napozóval, gyönyörű kerttel, vendégszerető, jó fej tulajokkal. Januárban a kert és a medence nem sokat ér, ám június végén egész más lesz a helyzet.

Szóval ide jövünk júniusban. Tervben van még egy napos programnak Debrecen is, azt hiszem, nem kell agyonmagyarázni, milyen értékei vannak a városnak.

Kirándulunk, napozunk, pancsolunk, bográcsozunk, jókat eszünk, beszélgetünk, játszunk, együtt leszünk, jó emberek.

 

Időpont: 2023. június 29. csütörtök – Július 2. vasárnap

Utazás: Autóval megyünk, összeszervezzük magunkat a szokásos módon.

Részvétel: 60 000 Ft/fő, ebben benne van a 3 éjszaka szállás, a programszervezés, és a reggeli/ebéd/vacsora díja.

Jelentkezés: Nálam, a lenti elérhetőségeim egyikén, és 30 000 Ft előleg befizetésével.

További részletek magánban.

 

Szeretettel látunk a közösségben:

Sebestyén Zoltán

egyhullamhosszonkozosseg@gmail.com

+36309771853