HOGYAN?

Dátum, időpont: 
2020. március 27. - 18:00 - 21:00
Település: 
Helyszín: 
Aura Krono Stúdió, 1148 Budapest, Jernei út 31.-33.

Bejelentkezés szükséges a részvételhez a lenti e-mail elérhetőségen!

Kittivel a tapasztalatainkat osztjuk meg ezen az estén, mind a saját, mind a segítői életünkben tapasztalt változások esszenciáját, hogyan tudtunk mi, és hogyan tudtak az emberek megváltozni, szép párkapcsolatba kerülni, elmagányosodott életből értékes barátságokat teremteni, szegénységből bőségbe lépni, összességében jobb és boldogabb életet élni.

A modern ember immár viccesen sokat feltett kérdése a „hogyan”, amikor önismereti változásokról van szó. Az információ és marketing dömping, ami elárasztja az egyént, hatalmas tudással kecsegtet, meg is szerzik sokan, de aztán nem nagyon tudnak mit kezdeni sem a mentális, pszichológiai, tudományos, és sem a spirituális tudással, mert nem tudják, hogyan építsék be életükbe, hogyan válhatna hasznukra saját életüknek. Mi erre a „hogyan”-ra találtuk meg a válaszainkat, és realizáltunk számtalan pozitív változást saját, és a hozzánk fordulók életében.

Azokhoz szól a beszélgetésünk Kittivel, akik nem elégszenek meg a tudás felhalmozásával, a tudásukat használni is szeretnék életük kifényesítéséhez, szeretnének érett, felnőtt, boldog életet.

Szó lesz párkapcsolatról, életművelésről (önmegvalósítás), egészségről, közösségi életről, mindenről, ami kiegyensúlyozottságot, örömet hozhat a hétköznapokban.

Kittiről itt tudhatsz meg többet: https://www.vajaykitti.hu/

Helyszín: Aura Krono Stúdió, Budapest, Jerney u. 31-33.

Belépő: 2500 Ft Egy Hullámhosszon tagoknak, mindenki másnak 3000 Ft. A tagsághoz hírlevélre való feliratkozás szükséges: http://www.egyhullamhosszon.hu/

Időpont: 2020. március. 27. péntek 18:00 - 21:00

Bejelentkezés:

Sebestyén Zoltán

info@egyhullamhosszon.hu