Az Igaz Szerelem - előadás, beszélgetés, meditáció

Dátum, időpont: 
2017. február 25. - 16:00 - 20:00
Település: 
Helyszín: 
Szolnok, Zöldház

Leírás:

"Csodálatos témakör, az emberi létezés egyik legtitokzatosabb energiatere a párkapcsolat. Már a találkozásaink előtt kapcsolódunk általuk, és még a szakítást is jóval túlélik. Mindenhol körbevesznek bennünket, mindenre hatással vannak, és minden döntésünkkel formáljuk azokat. 

Azt látom, hogy ezen energiák ismerete és áramlásának megértése nélkül igazából csupán esetlen rongybabaként hánykolódunk az élet viharaiban, nem csoda, hogy ennyi boldogtalan kapcsolat van, ennyi válás, és ennyi szomorú ember.

Bár nem látható és tapintható, nem szagolható, egyetlen érzékszervünkkel sem felfogható, mégis alapvetően határozzák meg kapcsolódásaink minőségét, harmóniáját, vagy éppen drámáját.
Te érzékeled őket? Érzed, mi vesz körül egyedüllétben, és párkapcsolatban? Mi hat rád, milyen energiák fonnak körbe finoman, az egyént, és milyen globális energiaterek hatnak mindenkire itt, ezen a gyönyörű bolygón?

Párkapcsolati trénerként rendkívül fontos területe életemnek ezen energiák folyamatos figyelése, működési hatásmechanizmusok megértése. Valaki pék, valaki kozmetikus, valaki informatikus, én meg a párkapcsolatokkal foglalkozom a nap 24 órájában, ez tölti ki az életemet."

Vajay Kitti - Az Igaz Szerelem

Leírás:

Létezik-e igaz szerelem? Mit is jelent ez számunkra és miként éljük meg mi emberek? Mit jelent egy mélyebb megértésben?

Romantikus filmek sokasága táplálja bennünk azt a hitet, hogy létezik az az állapot, mely két ember között megjelenik, és sohasem múlik el. Sokan hisznek azokban a találkozásokban, melyek életeken át újra és újra megtörténnek két ember között. Nagy hévvel indulunk neki egy új, izgalmas találkozásnak, legyen az bármilyen is, melyben aztán a lelkesedés, a kitartás, a másik "szebbnek látása" idővel alábbhagy.

Miért történhet minden csupán a filmekben ilyen csodásan? 

Ezzel az estével nem csupán az emberi érzéseken alapuló szerelem témáját ölelem át. A szerelem valódi lényegéhez, egy valódi megértéshez szeretnélek elvezetni, amivel másként tekinthetsz önmagadra és a kapcsolódásaidra, legyenek azok bármilyenek.

Ez az este nem egy klasszikus értelemben vett előadás lesz. Őszintén és mélyen szólok hozzád.

Időpont: 2017. február 24. 16:00 - 20:00

Helyszín: Szolnok, Zöldház

Részvétel: 4500 Ft / fő , aktív Egy Hullámhosszon tagoknak 4000 Ft / fő

Az programra jelentkezés szükséges:

06 20 434 14 74

vajaykitti@gmail.com