Kéktúra hétvégék - Pilis

Dátum, időpont: 
2017. augusztus 12. - 10:00 - 2017. augusztus 13. - 16:00
Sík: 
Település: 
Helyszín: 
Pilis - Visegrádi hegység

Mint már megszokhattátok, szabadidős programjaink egy része a természetbe hív, és gyönyörű tájakra vezetlek el benneteket kis hazánkban. Célom, hogy minél több emberrel szerettessem meg a természet varázslatos sokszínűségét, ezen belül is a kirándulás és túrázás során megélt élményeket gazdagítsam bennetek.

Hazánk számos túra és zarándok útvonala közül legismertebb a kékkör, amelyről talán nincs is felnőtt-, a természet felé nyitott ember, aki ne hallott volna, vagy ne járta volna be kirándulásai során néhány kilométerét. Ide hívlak most, az országos kéktúra számos szakaszának bejárására, induljunk el szombat reggel, és vasárnap estig nagyokat beszélgetve a természetben járjuk be a legszebb szakaszait a Börzsönyben, Pilisben, Cserhátban, később a Bükkben, Mátrában, Gerecsében Vértesben, majd végül mindenhol. A kéktúra presztízs, rangot jelent a túrázó körökben, joggal lehet büszke magára az, aki teljesíti a szakaszait, és évek, vagy évtizedek alatt szabadidőtől függően végigér rajta. Ezt tűztem ki én is célul…

Az első három hétvégéből kettő szakasz a Pilis – Budai Hegységben vezet, illetve a Börzsönyt szeli át. A két napos táv gyakorlatilag bárki számára teljesíthető, ha normális egészségi állapotban van. Közös kirándulásaink során és a Cserhát vándorláskor kiderült számomra, hogy az emberek nagyságrendekkel kevesebbet gondolnak önmaguk fizikai állóképességéről, mint ami a valóságban igaz. Bár itt nem fogunk annyit menni, de napi 30 km-ig bárki tud gyalogolni bandukolós tempóban, kényelmesen, ha egészségesek a lábai. Bárki!!!
Gyere, tarts velem, ez egy olyan hosszú távú kihívás, amire még egyszer nagyon büszke leszel. Amellett, hogy jó társaság kísér, erősödsz, a gyaloglás a legkímélőbb, és legjobb sport, gyönyörű tájakat láthatsz, megismerheted valóban Magyarországot, része lehetsz a történelemnek olyan várak tövében megpihenve, amelyek évszázadok óta tartják az árnyékot hazánk lányainak és fiainak. Kezdjünk hozzá, és egyszer jussunk a végére!

2. hétvége:
időpont: Augusztus 12-13.
szakasz: 15 - 16. Budapest - Dobogókő - Visegrád (23 és 24 km 2 napra elosztva, azaz pont annyi, hogy büszke lehetsz magadra!)
szállás: Dobogókő, Jurta szállás
paraméterei: 4300 Ft reggelivel az éj, amit előre kell rendeznem. Hálózsákot hozni kell, és törölközőt, más minden van.
Utazás: Reggel találkozunk Budapesten a Rozália téglagyárnál, és Visegrádon végzünk.
Részvételi díj: 5000 Ft/fő
Egy Hullámhosszon tagoknak 4000 Ft/fő
Ételt, italt egyeztetjük magánban.
Bejelentkezés a lenti elérhetőségek egyikén. A regisztráció a részvételi díj és a szállás kifizetésével érvényes (8300 Ft vagy 9300 Ft).
A szálláskapacitás miatt kérlek mielőbb jelentkezz, mert utána már nagyon kérdéses, hogy lesz-e hol aludnod! Maximális létszám 8 fő.

Várlak szeretettel:

Sebestyén Zoltán
info@egyhullamhosszon.hu
+36309771853