Négy égtáj - természetjáró önismereti és kulturális program

Dátum, időpont: 
2023. május 12. - 09:00 - 2023. május 14. - 15:00
Település: 
Helyszín: 
Bakony

Egészen különleges szépségű a hely, ahol élünk. Értem ezt arra a talpalatnyi földre, amin éppen állok, és értem ezt az egész bolygónkra egyaránt. Akár lokálisan, akár globálisan, mindenhol megtalálni a csodálni valót, ha az ember jó szemmel néz körül.

Idén önismereti és kulturális hétvégéinknek 4 égtáj, négy kis szépséges vidékét választom. Észak, dél, kelet és nyugat, hogy körbeérjük szép hazánkat.

4x3 nap a paradicsomban, de mindig máshol. Péntektől vasárnapig lesz mind a négy alkalom.

Első nap a kultúráé. Kultúra nélkül nem ember az ember, tartják sokan, és lássuk be, a művészetek, a kisközösségi népszokások, az életmód sokszínűsége emberi életünk fontos alappillére. Első nap megérkezünk, és a környék kultúráját fedezzük fel, szívjuk magunkba.

Második nap az önismereté, hiszen a közösségünk legfontosabb összetartó ereje az önismereti érdeklődés, nyitottság. Második nap kint a természetben, immár hagyományos koreográfiával mélyülünk el adott témában, és adjuk át egymásnak tapasztalatainkat.

Harmadik nap a kirándulásé, felkeressük a különleges természeti csodákat, amik a környéken vannak. Szívjuk a friss levegőt, éljük a közösségi együttlétet.

Lehet jönni mind a négy alkalomra is (időpontok a naptárban), és természetesen 1 alkalomra is, éppen arra, ami aktuális.

Második égtáj nyugat: Bakony

Időpont: Február 10.-12. péntek-vasárnap

Helyszín: Bakonynána

Részvételi díj: 40 000 Ft/fő

A részvétel szokás szerint tartalmazza a szállás, a napi 3xétkezés, és a szervezés díját.

Regisztráció 20 000 Ft előleg befizetésével.

Szeretettel látlak az ország 4 sarkában!

Bejelentkezés:

Sebestyén Zoltán

egyhullamhosszonkozosseg@gmail.com

+36309771853