Négy évszak önismereti, természetjáró hétvégék - Ősz

Dátum, időpont: 
2022. október 14. - 18:00 - 2022. október 16. - 16:00
Település: 

Teljesen váratlanul ért az ötletem, magam is felkaptam a fejemet rögtön, amikor beugrott a kép:

Ott vagyok emberekkel ugyan azon a helyszínen mind a négy évszakban.

A képen a Bujáki 400 éves tölgy jelent meg, ahogy legendás nemességével körbeölel ez a csodaszép famatuzsálem.

A környezet ideális volt, több, mint 100 000 paradicsom növény között, tele élettel, ideális intuitív közeg, ahol az elme csendben van, a lélek hangjai meg körbefonnak, sugallnak.

Ilyen egy intuitív folyamat, nem agyal az ember, csak áramlik, és engedi, hogy meglássa a sorsa mérföldköveit. Ez a 4 alkalmas önismereti barangolás ilyen mérföldkő nekem, és azoknak, akik eljönnek, és kapcsolódnak.

Azóta eltelt vagy 2 hónap már, és szépen kirajzolódtak bennem a részletek. 4 hétvégén találkozunk, péntek estétől vasárnap délutánig, és mind a 4 alkalommal 2 helyszínt látogatunk meg, ahol sok-sok hasznos önismereti témában mélyedünk el, igazodva az élet ciklikus körforgásának aktualitásához.

A program nem előadás jellegű, ez a kirándulás jellegből is adódik. Nyilván megosztom veled az én világomat, de én sokkal inkább támogatom az interaktív együttműködést, mint a „guru osztja az észt” egyoldalú és korszerűtlen sablont. Sokkal többet tudunk egymástól tanulni, ez a sok éves tapasztalat. Megyünk, és kettesben/hármasban beszélgetünk, majd csoportosan is átbeszéljük a témát egy pihenőnél. A szálláson is folytatjuk a programot beszélgetéssel, meditációval, önismereti játékkal.

Témák, amik biztosan szóba kerülnek (plusz, ami intuitívan érkezik a helyszínen):

Tél: A csendesedés, belső munka ideje, a kapha (ayurvéda) energiák túlsúlya, azok támogató és negatív ereje, energiaköreink télen, értékesség és önkép a jelen korban, az alvó természet hatása az emberre, intuíció, a múlt értékeinek emelése, árnyainak elengedése, elengedés témakör.

Tavasz: A kinyílás ideje, a kiáramlásé. A kapha/vata (ayurvéda) energiák túlsúlya, azok támogató és negatív ereje, energiaköreink tavasszal, az ébredő természet ereje, hatása ránk, a párkapcsolat a-tól z-ig praktikus, tapasztalati tanácsok, jelenlét fontossága, bátorság/elfogadás témakör

Nyár: A kiteljesedett pezsgés ideje, a pitta (ayurvéda) energiák túlsúlya, azok támogató és negatív ereje, energiaköreink nyáron, az ember sorsa és teremtő ereje, holisztikus élet a test/lélek/szellem hármasában a hétköznapokban, érzelmeink működése, azok hatása megélésükkor

Ősz: A rendezés, visszahúzódás folyamata, A pitta/vata (ayurvéda) energiák túlsúlya, azok támogató és negatív ereje, energiaköreink ősszel, az elmúlás, örök élet ciklikussága a hagyomány felől, mi a célja, értelme az életnek, ezen belül az embernek, kiteljesedés/önmegvalósítás, boldog, kiegyensúlyozott emberi élet a mai világban miként lehet…

Helyszín 1.: Buják és környéke, 400 éves tölgy, vár, szurdok (10 km)

Helyszín 2.: Terény kör egy álomszép medencében (13 km)

Szállás:  Buják

Időpontok:

2022. február 11-12-13.

2022. április 29-30, május 1.

2022. július 22-23-24.

2022. október 14-15-16.

Részvételi díj:

Alkalmanként: 30 000 Ft/fő, amiben benne van a tréneri- és szállás díj, illetve a teljes ellátás.

Étkezés: Normál és vegetáriánus, meleg reggeli és vacsora, szendvics ebédre

Az utazást telekocsisan oldjuk meg.

Szeretettel látlak a programon:

Sebestyén Zoltán

emberforman@gmail.com

+36309771853