Túra oda, ahol senki se jár...

Dátum, időpont: 
2020. október 03. - 10:00 - 16:00
Település: 
Helyszín: 
Cserhát

Ismét, a nagy sikerű tavaly áprilisi bóklászásunk után, ahol láttunk vagy 100 szarvast átnyargalni előttünk, megint megyünk az ismeretlenbe. Legalább is Neked biztosan ismeretlen, mert olyan helyre viszlek, ahol nem látsz túrajelzést, nincs kitaposott és népszerű hakniútvonal, csak a nyers természet, és mi. Budapestől alig 1 óra autóval, egy vadregényes Cserhát táj.

Kis túlzás, hogy még nem járt ott senki, de erdészeken, vadászokon, és a helyi lakosságon kívül turista nem sűrűn tapossa ezeket az erdei ösvényeket.

Én viszont igen, mert kifejezetten szeretek olyan erdőkben vándorolni, ahol a legrészletesebb térképen sem láthatsz utakat, mert csak az erdészek ismerik a vidéket, távol esik – egyébként méltatlanul – az ismert és felkapott turista paradicsomoktól.

Egy ilyen hely a Cserhátban Püspökszilágy-Püspökhatvan-Perc háromszög, ahol elképesztően szép és eredeti az erdő, vannak 200-300 éves fák, friss telepítések egyaránt, vadcsapások, csend, béke, nyugalom, rétek, kaptatók, kilátás, minden, ami egy túrát szépségessé tesz.

És ami a legszebb!!!

CSAK MI LESZÜNK!

Itt aztán rajtunk kívül csak madár, vaddisznó, őz, nyúl, szarvas jár arra hétvégén, bolyongunk a jelöletlen utakon, élvezzük a valódi vadregényt! Nem tudom mennyit fogunk túrázni, olyan 15 km körül, tekergünk mindenfelé, eltévedni nem tudunk, mert egy részét már ismerem a környéknek, amit meg nem, azt felfedezzük ügyesen, mert a tapasztalatom mellett a tájékozódó képességem az erősségem.

A túrára hozz magaddal:
• sok mosolyt, nyitottságot, aktivitást
• öltözz az időjáráshoz igazodva
• szendvicseket, ételt és italt (forrás nem lesz)
• részvétel: 1000 Ft Egy Hullámhosszon tagoknak, 1500 Ft mindenki másnak, 18 év alatt ingyenes.

Találkozó:
• Püspökszilágy, magánban egyeztetjük hol.

Telekocsis rendszerben megyünk, így időben jelentkezz kérlek, ha vágysz egy kis kalandra, hogy össze tudjam szervezni autóba az embereket.


Bejelentkezés:
Sebestyén Zoltán: +36 30 9771 853
egyhullamhosszonkozosseg@gmail.com

Szeretettel látunk:
Egy Hullámhosszon csapata