Zalai paradicsom

Dátum, időpont: 
2023. október 20. - 12:00 - 2023. október 23. - 14:00
Település: 

Hazánk természeti és kulturális adottságai bámulatosak, bármerre is nézzen az ember. Valódi paradicsomban élünk, bár ezt időnként elfeledi a magyar ember itt, a Kárpát-medence ölében.

„Zalában semmi látnivaló nincs kérem, ott úgy is állandóan sötét van.” Vasi gyerek lévén állandó rigmusa volt a környezetemnek ez a valóságkép, és mint általában minden elmélet, ez is természetesen megdőlt elég hamar, mert nem csupán a nap kel fel rendszeresen ebben a régióban is, hanem az emberek szívében is ott ragyog a kultúrájuk értékei és kincsei, nem is beszélve a csodaszép természeti adottságokról.

Ide látogatunk ezen a hosszú hétvégén, Valkonyán ütjük le a tábort, és innen vándorlunk mindenfelé a környéken. Hagyományos módon 3 szálon fut majd a program, természetjárás, helyi kulturális értékek, önismeret.

Aki túrázni szeretne: Minden napra tervezünk egy kiadós túrát, amit Zsámboki Zsuzsi vezet. Hamarosan megtervezem az útvonalakat Zsuzsival együtt.

Aki kirándulni szeretne: Minden napra teszünk egy bájos kirándulást, illetve helyi kulturális látnivalót, ismerkedünk a környék értékeivel, ahogy ezt tesszük már jó ideje.

Mindenki reggel indulás előtt ráér majd eldönteni, melyik napközbeni programhoz csatlakozik. Várhatóan egy ideig együtt megyünk, aztán vállunk szét.

Este közösségi együttlét és önismereti beszélgetések a kiadós vacsora után, amit Bogdán Erikával közösen készítünk válogatva a zalai hagyományos ízekből, ötvözve a saját kreativitásunkkal.

Szállás: Valkonya: Rockenbauer turistaházban

Étkezés: Normál és vegetáriánus, ahogy már megszokhattad.

Utazás: Autókkal összeszervezve, vagy tömegközlekedéssel Nagykanizsára, onnan elhozlak autóval.

Részvételi díj: 49 000 Ft/fő. Ebben benne van a szállás (3 éjszaka), étkezés, szervezés díja, hagyományosan.

Jelentkezés: A lenti elérhetőségeim egyikén. Jelentkezéskor 30 000 Ft előleget kérek.

További részletek magánban.

Szeretettel látlak a közösségi programon:

Sebestyén Zoltán

egyhullamhosszonkozosseg@gmail.com

+36309771853