Buják

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Buják

 

A Cserhát a szívem közepe, Buják meg annak magja. Kicsit elfogult vagyok, ebből láthatod, de nyilván nem véletlenül. Ebbe a kirándulásba 3 nagyszerű helyszínt terveztem, a bujáki várromot, a 400 éves tölgyfát, és a Sasbérci-kilátót. Két meseszép kilátópont, és egy fa, aminél voltam már vagy 10-szer, és mindannyiszor elvarázsolt. Könnyű, laza tempós kirándulás lesz, családbarát módon. Lesz időnk gyönyörködni a környék szépségeiben.

A táv összesen 13 km és 380 méter szintkülönbség, azaz teljesíthető kihívás 5-6 éves kortól. 

Sík: 
Fizikai sík
Érzelmi sík
Szellemi sík
Település: 
Buják

Buják Budapesttől 80 km-re található csendes zsákfalu az alacsony Cserhát szívében. Itt találtam rá egy gyönyörű parasztházra, ami ideális helyszíne lesz a hosszú hétvégés összetartásunknak. Kirándulunk, főzünk nagyokat, viszünk társasokat, rakunk tábortüzet, beszélgetünk nagyokat, remek alkalom új barátságokra és ismertségekre, illetve a régi kapcsolódások mélyítésére.

Családbarát program, az én két lányom is jön, és téged is bíztatlak, hogy hozd a gyermekedet is!

Program:

Péntek:

Sík: 
Fizikai sík
Szellemi sík
Település: 
Buják

Egy olyan helyre leltem Buják közelében, ahol egy 400 éves tölgy magasodik a természet csendjében. Az ember itt ülve rögtön megérezheti azt a méltóságot, amit e fa áraszt, és ennek energetikájában ösztönözve érezzük magunkat arra, hogy csendben maradjunk és befelé figyeljünk.

A 400 éves tölgy bölcsessége saját belső bölcsességünk felé indít minket.

Egy közös meditációra és elmélyülésre hívlak e fa árnyékában.

Az odautazást telekocsikba szervezzük össze, mivel tömegközlekedéssel kissé nehézkes eljutni Bujákra.