Pest megye

Település: 
Pest megye

Bejelentkezés szükséges a részvételhez.

Kinéztem a Pilis (Visegrádi-hegység) ezen részét már lassan 1 éve, ám mint tudjuk, csoportos programot szervezni eddig nem lehetett. Most jött el az ideje. Pilisszentlászló környékén az erdő gyönyörű, a Pilis varázslatos, a túra nem lesz nehéz, kifejezetten élvezetes és jó hangulatúnak ígérkezik. Megyünk turista jelzésen és jelzetlen úton egyaránt, ahogy azt túráimon már megszokhattad. 

A táv 13,5 km, és 300 méter szintkülönbség.

Gyere, tarts velünk egy kellemes túrára! Mozduljunk ki együtt a szabadba...

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Pest megye

Levelemre, miszerint szervezhetek-e túrát, az Operatív csoport nagyon rendesen, és alaposan válaszolt, aminek lényege igen, létszámkorlát nélkül, és tartsuk be a higiéniai szabályokat. Így hát szervezem nagy lelkesen 2 hónap után a túrákat:

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Pest megye

Ha részt szeretnél venni a programon, jelentkezz be a lenti e-mail elérhetőségen.

Nem csak a Holdvilág-árkot nézzük meg nyilván, túrázunk egy nagyot a környéken is. Összesen 16 km lesz a táv, 500 méter szintkülönbséggel. Felmegyünk a Salabasina kút felé a piros jelzésen, megkerüljük a Lom-hegyet a sárgán, érintjük a Lajos-forrást, le a Holdvilág-árokba, és vissza a kiinduló pontra. Remek túra lesz, kellemesen tikkasztó.

Gyere, tarts velünk, hozd a barátokat is, túrázzunk egy nagyot jó társaságban! 

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Pest megye

A Pilis legszebb kanyonja, merem állítani a Dera-szurdok, ide visz az első kirándulásunk januárban. Bejárjuk a Dera-szurdokot, ami egy könnyed 4 km séta oda és vissza, és aztán meg kijövünk a rétre, rakunk tüzet, melegedünk, sütünk pillecukrot, mert a lányaim szeretnének, és még bármit, amit hozol magaddal.

Gyere, tarts velünk, hozd a családodat, kiránduljunk egy nagyot jó társaságban a tél derekán! A gyerekek imádnak csúszni mászni, nekik is szól ez a program!

Maximális létszám 30 fő, így a jelentkezés sorrendjében telik meg az esemény.

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Pest megye

Tavaly emlékszem ősszel mentem a Rám-szakadékhoz kirándulást vezetni, és ahogy utaztam Dunabogdány magasságában ránézve a Szentendrei szigetre jött az ihlet: Ide nyáron eljövünk sátrazni. És az ötletből természetesen tett is sarjadt, majd a tett eredményét most olvasod, a programot.

Fürdőzős, sétálós, sátrazós program ez, ahol nagyon könnyű terepen sétálunk egyik táborhelytől a másikig a Duna partját követve, közben megállunk ahol kedvünk szottyan fürödni. Este beszélgetünk, jól érezzük magunkat, nyaralunk.

Szombaton Surányban fesztivál, ki nem hagynám!

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Pest megye

Mint már megszokhattátok, szabadidős programjaink egy része a természetbe hív, és gyönyörű tájakra vezetlek el benneteket kis hazánkban. Célom, hogy minél több emberrel szerettessem meg a természet varázslatos sokszínűségét, ezen belül is a kirándulás és túrázás során megélt élményeket gazdagítsam bennetek.

Oldalak