Programok

Kedves Érdeklődő/Látogató/Barátom, bárminek is szólíthatlak!

Az oldal átalakítás alatt van, új honlap készül. Ez a gyakorlatban semilyen formában nem zavarja a közösségünk működését, hiszen fő küldetésünk az élő közösségi kapcsolatok ápolása, gondozása. Itt a programajánlóban mindig aktuálisan láthatod, hol találhatsz minket, nyitott szívű, jó szándékú, vidám, tudatos embereket. 

Ha heti rendszerességgel szeretnél hírt kapni a programjainkról, akkor iratkozz fel a hírlevélre (lent), ami kedvezményekkel is jár a programokon.

Gyere, érezzük jól magunkat EGYütt!

A XXI. század online világában szigetként, valódi paradicsomként nyújtunk menedéket azoknak a tudatos embereknek, akik visszanyúlva a közösségi létezés gyökereihez az élő kapcsolódásban találják meg örömüket. Változatos és színes szabadidős, illetve szakmai programokkal várunk nagy szeretettel közénk!

Szabadidős programjaink fő üzenete, hogy csak érezd jól magadat köztünk, legyen az egy biciklitúra, vagy kirándulás, vagy vadles, vagy társasjáték, csak érezd jól magad, légy derűs és könnyed, itt nincsenek elvárások, hogy milyen legyél, miben higgyél, csak elfogadás, és öröm.

Szakmai programjainkat önismereti és párkapcsolati vonalon szervezzük. Célunk, hogy önmagadból azt a valódi és éber minőséget tudd kihozni, és a mindennapi életedben megélni, ami kiegyensúlyozottá és boldoggá tesz. Tudatos közösség lévén nagy súlyt fektetünk a mély és igényes szakmai minőségre, hogy a lehető legjobban tudjunk támogatni az utadon.

Várunk szeretettel közénk!

Egy hullámhosszon csapata

 • Kéktúra

  Település: 
  Sárvár

  Az Országos Kéktúra 1. szakaszát, és részben a 2. szakaszát járjuk le.

  Ha velünk tartanl 1 vagy több napra, hívj, és átbeszéljük a részleteket:

  Sebestyén Zoltán

  +36309771853

  2021. augusztus 04. - 21:15 - 2021. augusztus 08. - 21:15
 • Piknik Őrbottyánban
  Őrbottyán
  2021. augusztus 15. - 10:00 - 18:00
 • Együttlét Balaton
  Csopak
  2021. augusztus 27. - 16:00 - 2021. augusztus 29. - 16:00
 • Burda túra

  Sík: 
  Fizikai sík

  Rég kinéztem magamnak a Pilisről a Burdát (Szlovákia), mert azt gyanítottam, onnan csodás a kilátás a Pilisre a hegygerincről. Nem csalódtam, elképesztő volt, amikor bejártam, csodaszép minden, a Pilis, Esztergom. Ide megyünk erre a nem különösen nehéz, és látványos túrára. Természetesen telekocsis rendszerben szervezzük az utazást, másképpen ez nem is lehetne. 

  A táv összesen 12 km és 450 méter szintkülönbség, azaz teljesíthető kihívás 5-6 éves kortól. 

  Garamkövesd (Szlovákia)
  2021. szeptember 04. - 10:00 - 16:00
 • Gaja-patak völgye kirándulás

  Település: 
  Bodajk

  Bejelentkezés szükséges a részvételhez.

  A Kelet-Bakony egy különleges ékszere a Gaja-patak völgye, és a környező szirtek, ahonnan káprázatos a panoráma. Ide szervezek egy kirándulást így az ősz derekán, felmegyünk a Károly-kilátóba, végigmegyünk a Gaja-patak szurdokvölgyében, és gyönyörködünk a természet csodáiban.

  A táv 12 km, és 200 méter szintkülönbség, azaz család/gyerek/nyugdíjas barát kirándulás, kellemes természetjárás.

  Gyere, tarts velünk, mozduljunk ki együtt a szabadba...

  Gaja-patak völgye
  2021. szeptember 04. - 10:15 - 15:00
 • Várnéző túrák - Drégely vára

  Sík: 
  Fizikai sík
  Település: 
  Nagyoroszi

  Bejelentkezés szükséges a részvételhez.

  Drégely vára kedvenc célpontom nekem is. Minden évben igyekszem egyszer ellátogatni ide, mert nagyon szeretem, a hangulata, a szépsége, a panoráma, minden lenyűgöző. Úgy tervezem a túrát, hogy Nagyorosziból megyünk most, fel a várba, majd egy kis csatangolás az erdőben, és úgy vissza nagyorosziba.

  A táv 14 km, és 350 méter szintkülönbség.

  Gyere, tarts velünk egy kellemes túrára! Mozduljunk ki együtt a szabadba...

  Nagyoroszi
  2021. szeptember 05. - 09:00 - 15:00
 • Balatonfüred-Csopak panoráma túra

  Település: 
  Balatonfüred

   

  Balaton-felvidék rengeteg csodát rejt magában, a Csopak-Balatonfüred térsége is ilyen. Miközben nyáron az emberek a Balatonban pancsolnak, legtöbbjük nem is tudja, hogy kicsit feljebb micsoda szépséges panoráma pontok vannak, milyen kedves erdők-mezők, remek túraútvonalak. Felkapaszkodunk két kilátóba is, onnan gyönyörködünk az őszi Balatonban, és szívjuk a friss levegőt.

  Ide szervezek egy túrát, aminek távja 13 km és 440 méter szintkülönbség.

  Balatonfüred
  2021. szeptember 11. - 10:00 - 16:00
 • Cserhát
  2021. október 29. - 10:00 - 2021. november 01. - 16:00