Programok

Kedves Érdeklődő/Látogató/Barátom, bárminek is szólíthatlak!

Az oldal átalakítás alatt van, új honlap készül. Ez a gyakorlatban semilyen formában nem zavarja a közösségünk működését, hiszen fő küldetésünk az élő közösségi kapcsolatok ápolása, gondozása. Itt a programajánlóban mindig aktuálisan láthatod, hol találhatsz minket, nyitott szívű, jó szándékú, vidám, tudatos embereket. 

Ha heti rendszerességgel szeretnél hírt kapni a programjainkról, akkor iratkozz fel a hírlevélre (lent), ami kedvezményekkel is jár a programokon.

Gyere, érezzük jól magunkat EGYütt!

A XXI. század online világában szigetként, valódi paradicsomként nyújtunk menedéket azoknak a tudatos embereknek, akik visszanyúlva a közösségi létezés gyökereihez az élő kapcsolódásban találják meg örömüket. Változatos és színes szabadidős, illetve szakmai programokkal várunk nagy szeretettel közénk!

Szabadidős programjaink fő üzenete, hogy csak érezd jól magadat köztünk, legyen az egy biciklitúra, vagy kirándulás, vagy vadles, vagy társasjáték, csak érezd jól magad, légy derűs és könnyed, itt nincsenek elvárások, hogy milyen legyél, miben higgyél, csak elfogadás, és öröm.

Szakmai programjainkat önismereti és párkapcsolati vonalon szervezzük. Célunk, hogy önmagadból azt a valódi és éber minőséget tudd kihozni, és a mindennapi életedben megélni, ami kiegyensúlyozottá és boldoggá tesz. Tudatos közösség lévén nagy súlyt fektetünk a mély és igényes szakmai minőségre, hogy a lehető legjobban tudjunk támogatni az utadon.

Várunk szeretettel közénk!

Egy hullámhosszon csapata

 • Tatai kiruccanás

  Sík: 
  Fizikai sík
  Település: 
  Tata

  Tatai kiruccanás

  A környék nagyon szép. Ezer program közül választhatunk, és ezt meg is tesszük, mindhárom napra jut bőséggel a jóból. Részletes programot nem írok, megbeszéljük a bejelentkezőkkel majd csoportban, hogy mit szeretnénk megnézni a környéken. Fürödhetünk, kirándulhatunk, esti program, bármit. Tatai Fényes tanösvény, vár, Öreg-tó, Agostyáni arborétum, ott a szomszédban a Gerecse, Tatabánya, stb.

  Egy nagyon szép vendégházban szállunk meg Tatán, főzünk magunkra, vagyis én biztosan főzök.

  Maximális létszám 16 fő.

  Részvétel:

  Tata
  2020. július 31. - 12:00 - 2020. augusztus 02. - 17:00
 • Eger-Noszvaj kiruccanás

  Település: 
  Noszvaj

  Eger és környéke méltán nevezetes történelmi gyökereiről, boráról, bámulatos környezeti adottságairól, fürdőiről. Augusztus végén ide látogatunk el egy hosszú hétvégére, töltjük el sok szép dologgal a szabadidőnket.

  Konkrét programot a bőség zavara miatt felesleges előre kialakítanom, majd azokkal megbeszéljük, akik csatlakoznak erre a szép 3 napra. Kirándulunk, várost nézünk, pancsolhatunk, borozhatunk, sokfélét tehetünk.

  Noszvajon lesz a szállás, innen megyünk majd jobbra és balra.

  Maximális létszám 15 fő.

  Részvétel:

  Noszvaj
  2020. augusztus 21. - 12:00 - 2020. augusztus 23. - 17:00
 • Balaton körbebiciklizés

  Sík: 
  Fizikai sík
  Település: 
  Balatonkenese

  Körbebiciklizzük a Balatont!

  De nem ám őrült tempóban, 2 nap alatt, hanem nagyon ráérősen, 5 nap alatt! Mert élvezzük még ki az augusztus végi Balatont, álljunk meg sok helyen, pancsoljunk, beszélgessünk, érezzük jól magunkat különösebb sürgető érzés nélkül. A távokat itt látod, kényelmesek, egész napra széthúzva nem jelenthet senkinek kihívást, aki egészséges.

  Balatonkenese – Balatonakali 44 km

  Balatonakali – Gyenesdiás 47 km

  Gyenesdiás – Fonyód 45 km

  Fonyód – Szántód 43 km

  Fonyód – Balatonkenese 35 km

  Balaton
  2020. augusztus 26. - 10:00 - 2020. augusztus 30. - 14:00
 • Burda túra

  Sík: 
  Fizikai sík

  Rég kinéztem magamnak a Pilisről a Burdát (Szlovákia), mert azt gyanítottam, onnan csodás a kilátás a Pilisre a hegygerincről. Nem csalódtam, elképesztő volt, amikor bejártam, csodaszép minden, a Pilis, Esztergom. Ide megyünk erre a nem különösen nehéz, és látványos túrára. Természetesen telekocsis rendszerben szervezzük az utazást, másképpen ez nem is lehetne. 

  A táv összesen 12 km és 450 méter szintkülönbség, azaz teljesíthető kihívás 5-6 éves kortól. 

  Garamkövesd (Szlovákia)
  2020. szeptember 05. - 10:00 - 16:00
 • Strapa túrák 30 km felett - Budai-hegység

  Sík: 
  Fizikai sík
  Település: 
  Budaörs

  A strapa túrák tényleg strapásak, azok számára ajánljuk, akik jó kondícióban vannak, és gyakorlott túrázók, vagy sportos életet élnek. Bár egyáltalán nem fogunk rohanni, nincs szintidő, meg teljesítmény kényszer sem, ezek a túrák mégis kihívást jelentenek, és komoly fizikai megterhelést. Aki nem érzi felkészültnek magát egy ilyen hosszú túrára, az válassza normál túráinkat, kirándulásainkat.

  Budai-hegység
  2020. szeptember 13. - 08:00 - 18:00
 • Zemplén-hegység
  2020. október 22. - 10:00 - 2020. október 25. - 16:00
 • Mecsek
  2021. május 13. - 10:00 - 2021. május 16. - 16:00
 • Cserhát
  2021. október 20. - 10:00 - 2021. október 24. - 16:00